De kindershow: Mars de energiemaker

Entertainer Mars is al ruim 10 jaar enthousiast entertainer bij verschillende doelgroepen. Zo kun je hem tegen komen bij je op school, in de feesttent van het dorp, op straat tijdens de markt / winkelen, of of een kinderfeestje.  Mars is veelzijdig, enthousiast en een echter entertainer.

Tijdens zijn interactieve en vooral humoristische voorstelling, weet hij als geen ander de kinderen bij het verhaal te betrekken. Of het nu gaat om een jonge, de oudere of een gemengde leeftijd doelgroep, het maakt entertainer Mars niets uit. Hij past zich aan met zijn grappen en grollen en weet op deze manier alle kinderen te vermaken.

Geen moeilijke of ingewikkelde verhalen, maar gemakkelijk en vooral kleurrijke verhalen waarbij iedereen de aandacht kan houden.

Deze show is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, sinterklaasfeesten en nog veel meer.

Tijdsduur:
1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten

Prijs:
Op aanvraag

Interesse in een super leuke show voor kinderen ?

Wij komen graag jullie kant op voor een waanzinnige voorstelling !|Geef ons uw wensen door en wij creëren iets unieks !

  • null
    Geschikt als sinterklaas voorprogramma
  • null
    Geschikt voor kleine en grote locaties
  • null
    Voor elk budget een geschikte invulling
U zoekt professioneel en betaalbaar ?

U organiseert een leuk feest of evenement en vindt het belangrijk dat er een goede kindershow komt? Een voorstelling voor kinderen waar nog lang over doorgepraat gaat worden ?

Dan bent u hier op het juiste adres !

Wij bieden korte shows en lange programma’s aan, wij passen ons zelfs aan op uw programma en ideeën. Wij houden van leuke initiatieven en nieuwe ideeën, en zijn dan ook steeds weer opnieuw aan het bekijken onze show net weer iets anders kan, iets interessanter, iets verrassender, maar vooralsnog professioneel en interessant voor de doelgroep.

Waarom een show van Marcel Kroes entertainment ?

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen enthousiast zijn, vrolijk mee kunnen doen en dat er achteraf over gepraat wordt. Dat is ons doel bij iedere kindershow !

Geen strakke teksten, maar pure improvisatie op de set. Iedere voorstelling is anders en uniek. Wij gebruiken kleurrijke attributen, sfeervolle muziek en rode draad vol interactie mogelijkheden.

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van kindershows en voorstellingen, weten wij als geen ander hoe er iedere keer gereageerd wordt op een bepaald onderdeel en onderwerp. Wij spelen voorstellingen voor jong en oud, voor kinderen en zelfs voor volwassenen.

Persoonlijk contact
Betaalbaar
Compleet pakket
Altijd succes
Meteen contact? wacht niet langer en vul hieronder het aanvraag formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Welke bedrijven gingen jullie al voor ?