Muziek bingo !

 

Op zoek naar een top feestje met dj en een super (fout of leuk) activiteit ? 

 

Boek de muziek bingo!

 

Spelshow bedrijfsfeest

De muziek bingo is niets voor niets de meest gevraagde act van dit moment ! Deze bingo zorgt er voor dat vanaf nummer één uw gasten weten “dit gaat een onvergetelijk feest worden”.

De muziek bingo zegt het eigenlijk al. BINGO + MUZIEK = MUZIEKBINGO. 

Zing, dans, hos en geniet mee met de leukste, gezelligste liederen van vroeger en nu. Wij hebben verschillende muziek bingo’s: Nederlandstalige muziekbingo, fout muziekbingo, top 2000 muziek bingo of de doe maar van alles wat muziek bingo

“Grote prijzen ? welnee… de weg naar de “prijs” toe is belangrijk dan de prijs zelf.” Dat is letterlijk het eerste wat wij zeggen wanneer het gaat over prijzen die er te winnen zijn.  

 

 

 

Hoe werkt de pubquiz ?

 

Wij spelen verschillende rondes die ieders bestaan uit 10 a 15 vragen. Per goed antwoord valt er 10 punten te verdienen, maar bij een fout of geen antwoord gaan er 2 punten af. De pubquiz zit boordevol vragen over: Geschiedenis, sport, topografie, muziek en algemene kennis. Kortom er zit voor een ieder wel een passende ronde in.

 

WOW we hebben in het verleden heel veel personeelsfeesten gehad bij verschillende bedrijven, maar de manier waarop jij de pubquiz doet is bovenverwachting leuk. Wij hebben een super leuke avond gehad en komen zeker weer bij jou terug bij het volgende feest !

Jumbo Assen

 

 


Plezier is het belangrijkste in onze quiz


Naast het meedoen is plezier het belangrijkste uitgangspunt bij onze quizzen. Wij willen dan ook dat een ieder plezier heeft in het meespelen van de quiz. Dus geen verplichte karaoke of doe opdrachten voor de hele groep. Is de groep daar wel geschikt voor, dan passen wij ons aan en gaat er geheid een polonaise gelopen worden tijdens de karaoke.Voor de lol, of voor serieuze prijzen


Wij worden vaak gevraagd om wat moeilijkere vragen te verwerken in de quiz omdat de eindstand meetelt in de feestweek, sponsorcommisie, bedrijfstoernooi of waarom dan ook. Voor ons is dit geen enkel probleem ! Wij passen ons snel aan, aan de omstandigheden.
But fun @ First place!

 

 

Waarom de PUBQUIZ bij Marcel Kroes entertainment ?

 

Wij spelen de pubquiz digitaal. Je weet meteen het juiste antwoord en of je het goed hebt of niet. Tijdens de quiz is er veel interactie tussen de teams en de presentator.

Wij werken ruim 12 jaar in het entertainment gebied en voelen als geen ander aan hoe de groep in elkaar steekt. Wij houden van humor, maar niet ten koste van een ander als persoon, geloof of afkomst. Wij spelen in op de leeftijd, achtergrond en werkgebied van de deelnemers. Daarnaast houden wij er van om de quiz net een beetje op het randje te brengen… het moet toch wel een beetje uitdagend zijn vinden wij.

Naast het feit dat wij weten hoe we een feestje moeten bouwen, is de quiz ook:

 

Een gezellige quiz

 

Geschikt voor jong en oud

 

Digitaal, daardoor meer vragen en minder vals spelen.

Je moet het een keer meegemaakt hebben om te weten wat wij bedoelen.
Het is dan ook niet voor niets dat wij opdrachten krijgen uit opdrachten. Onze deelnemers zijn zodanig enthousiast dat uit iedere groep altijd wel weer een gezellige avond komt.

 

Wacht niet langer en beleef ook de digitale pubquiz. Because you can ! 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.