De meest swingende bingo van dit moment!

De muziekbingo met allemaal herkenbare muziekfragmenten.

Boek de muziek bingo

Muziek bingo logo

De Muziek bingo is de meest swingende bingo van dit moment! We knallen er meteen in met de eerste ronde. Geen rustig gedoe, maar lekker dansen op de herkenbare muziek. Met muziek door de jaren heen zit er voor iedereen wel een leuk nummer tussen !

De muziekbingo komt samen met de dj die de leukste nummers voor jullie draait. Compleet verzorgd met verlichting, rookmachine en zowel oude als de nieuwste muziek weet hij iedereen te raken met de nummers. De bingo wordt afgewisseld met muziek en is dus niet de hele tijd bingo.

Deze bingo is geschikt voor groepen die de echte bingo niet zo serieus nemen.

dansen bij de muziek bingo

Hoe werkt de Muziek Bingo

Wij spelen 4 rondes van een klein half uurtje. In die rondes worden er de leukste prijsjes gewonnen.
Net als bij de echte bingo, krijgt een ieder een papiertje en stift om de bingo te spelen. Echter staan er geen getallen op het papier, maar titels van muzieknummers. luister naar de nummers die de DJ speelt, zingt of danst, en heb je dit nummer op je papier staan dan kruis je deze aan. Heb je een +je, een X of een andere vorm dan heb je BINGO en krijg je een super leuke prijsssssssss.

Leuke afwisselende bingo ! een keer wat anders en gezellig !

Fam Klunder – Vries
Crazy Gameshow

Plezier is het belangrijkste in ons entertainment.

Naast het meedoen is plezier het belangrijkste uitgangspunt bij onze aanbod. Wij willen dan ook dat een ieder plezier heeft in het meespelen van de activiteit. Dus geen verplichte karaoke of doe opdrachten voor de hele groep. Is de groep daar wel geschikt voor, dan passen wij ons aan en gaat er geheid een polonaise gelopen worden tijdens de karaoke.

Voor de lol, of voor serieuze prijzen

Wij worden vaak gevraagd om de wat “saaie” standaard bingo om te toveren tot een groot feest. of dit nu voor een feesttent, sponsoract, bedrijfstoernooi of waarom dan ook. Voor ons is dit geen enkel probleem ! Wij passen ons snel aan, aan de omstandigheden.

Waarom de Muziek Bingo bij Marcel Kroes entertainment ?

De muziek bingo is een combinatie van DJ, live zang, dans en bingo. Dus lekker dansen en tussendoor te gekke prijsjes winnen met de bingo.

Wij werken ruim 12 jaar in het entertainment gebied en voelen als geen ander aan hoe de groep in elkaar steekt. Wij houden van humor, maar niet ten koste van een ander als persoon, geloof of afkomst. Wij spelen in op de leeftijd, achtergrond en werkgebied van de deelnemers. Daarnaast houden wij er van om de quiz net een beetje op het randje te brengen… het moet toch wel een beetje uitdagend zijn vinden wij.

Naast het feit dat wij weten hoe we een feestje moeten bouwen, is de bingo ook:

Een gezellige bingo

Geschikt voor jong en oud

Afwisselend met een dj en presentator

Je moet het een keer meegemaakt hebben om te weten wat wij bedoelen.
Het is dan ook niet voor niets dat wij opdrachten krijgen uit opdrachten. Onze deelnemers zijn zodanig enthousiast dat uit iedere groep altijd wel weer een gezellige avond komt.

Wacht niet langer en beleef ook de digitale Muziek Bingo