Op zoek naar een leuke kindershow / voorstelling ?

Onze voorstellingen zijn kleurrijk, humoristisch, vol muziek en interactief !
U zoekt professioneel en betaalbaar ?

U organiseert een leuk feest of evenement en vindt het belangrijk dat er een goede kindershow komt? Een voorstelling voor kinderen waar nog lang over doorgepraat gaat worden ?

Dan bent u hier op het juiste adres !

Bij bieden korte shows en lange programma’s aan, wij passen ons zelfs aan op uw programma en ideeën. Wij houden van leuke initiatieven en nieuwe ideeën, en zijn dan ook steeds weer opnieuw aan het bekijken onze show net weer iets anders kan, iets interessanter, iets verrassender, maar vooralsnog professioneel en interessant voor de doelgroep.

Waarom een show van Marcel Kroes entertainment ?

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen enthousiast zijn, vrolijk mee kunnen doen en dat er achteraf over gepraat wordt. Dat is ons doel bij iedere kindershow !

Geen strakke teksten, maar pure improvisatie op de set. Iedere voorstelling is anders en uniek. Wij gebruiken kleurrijke attributen, sfeervolle muziek en rode draad vol interactie mogelijkheden.

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van kindershows en voorstellingen, weten wij als geen ander hoe er iedere keer gereageerd wordt op een bepaald onderdeel en onderwerp. Wij spelen voorstellingen voor jong en oud, voor kinderen en zelfs voor volwassenen.

Goed entertainment tovert een glimlach op het gezicht

Maak uw keuze uit onderstaande voorstellinge: