TrouwfilmTrouwfilm Harmen en Agnes

Harmen en Agnes 22 juni 2018

Trouwfilm Harmen en Agnes

Ik werd donderdag gebeld met de vraag of ik de vrijdag de bruiloft van Harmen en Agnes wilde filmen. Uiteraard wil ik dat doen. En ik ben blij dat ik dat heb gedaan.
Vrijdagochtend 22 juni op naar Ruinerwold.
Wat begon als een druilerige dag qua weer, maakte de vrolijkheid van Harmen en Agnes weer helemaal goed. Na de foto shoot op een prachtige locatie in Zwolle, trouwde dit stel in de Veurdeale in Havelte. Een last-minute opdracht met een prachtige resultaat. Bekijk hieronder de trouwfilm Harmen en Agnes .

Trouwfilm Harmen en Agnes
Foto van Banganimation
Bekijk de korte trouwfilm hieronder
Meer informatie voor een film ?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment