Webdesign

Wij helpen je met het realiseren van jouw webdesign ideeën

Ontwerp

Wil je onderscheidend maar ook herkenbaar zijn? Dan is een uniforme stijl enorm belangrijk. Elke banner, communicatie-uiting of website onderdeel moet in dezelfde stijl gegoten worden.

Webdevelopment

Een website of webshop voor de lange termijn? Dan heb je een goede basis nodig. Met jullie bedrijfs DNA wordt de website ontworpen.

Online Marketing

Wij kunnen jouw zichtbaarheid vergroten door het inzetten van SEO, SEA en social media. Als je de bezoekers binnen hebt, verhogen we de conversie door constant te optimaliseren.

Wwebsite webdesign MK creatie

Website laten maken.

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen wij jullie graag bij! Samen kijken we naar het DNA van het bedrijf. Wat zijn de speerpunten, de unique selling points maar vooral: wat wil je met het de website bereiken.  Is een “eenvoudige” one-page website voldoende of dient er toch wat meer uitgelicht worden ?

Naast het maken van nieuwe websites of webshops helpen wij je ook graag verder met online marketing en social media. Ons doel is om jullie te laten groeien!

Webshop laten maken.

Het laten maken van een webshop heeft vaak als grootste doel het verkopen van een product. Voordat een potentiele koper overgaat op kopen is het belangrijk om het vertrouwen te verdienen van de koper.  Dit “verdien” je niet alleen met een mooie gelikte webshop. 

Wij helpen je met creatieve teksten, pakkende foto’s en eerlijke video’s. De webshop is als een etalage in de winkelstraat. Wij gaan er alles aan doen om deze etalage in beeld te krijgen. Wij laten de potentiele kopers niet voorbij gaan zonder naar “binnen” gekeken te hebben. 

Combineer de perfecte webshop met het aansluiten op social media platformen, en beleef de groei van het bedrijf.