Clown Thijs Waterijs

Of het nu een hondje, olifant of Harley Davidson is… er is van alles mogelijk in een ballonfiguur. En Ballonnenclown Thijs Waterijs zorgt voor een leuke beleving rondom deze ballonfiguren.

Tijdens zijn interactieve en vooral humoristische werkzaamheden, weet hij het betreffende kind de volle aandacht te geven die hij of zij verdient. Clown Thijs vouwt een ballonfiguur zoals een mooie bloem of een enge tijger of dino. Geen productie werk, maar juist heel veel interactie, een grapje tussendoor en veel humor om de wachttijd gevoelsmatig te verlagen. Wanneer er wat tijd over is goochel Clown Thijs leuke dingen. Zo laat hij dingen verschijnen uit het oor van een kind, of laat hij de kleuren verdwijnen van de ballonnen om verderop de kleurrijkste ballonnen tevoorschijn te “toveren”.

Clown Thijs is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, sinterklaasfeesten en nog veel meer.

Let op: Clown Thijs Waterijs is een voorstelling, maar een walk-around act. Voor een voorstelling kijk dan hier.

Tijdsduur en prijs:
Minimaal 2 uur aaneen = € 250,-
Meer uur op aanvraag.

Ballonnen clown Thijs Waterijs op jullie feest ?

Wij komen graag jullie kant op voor de mooiste ballonfiguren en de leukste trucs.

  • null
    Geschikt als sinterklaas voorprogramma
  • null
    Geschikt voor kleine en grote locaties
  • null
    Voor elk budget een geschikte invulling
U zoekt professioneel en betaalbaar ?

U organiseert een leuk feest of evenement en vindt het belangrijk dat er een goede clown komt? Een clown voor kinderen waar nog lang over doorgepraat gaat worden ?

Dan bent u hier op het juiste adres !

Wij bieden korte shows en lange programma’s aan, wij passen ons zelfs aan op uw programma en ideeën. Wij houden van leuke initiatieven en nieuwe ideeën, en zijn dan ook steeds weer opnieuw aan het bekijken onze show net weer iets anders kan, iets interessanter, iets verrassender, maar vooralsnog professioneel en interessant voor de doelgroep.

Waarom een show van Marcel Kroes entertainment ?

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen enthousiast zijn, vrolijk mee kunnen doen en dat er achteraf over gepraat wordt. Dat is het doel van Clown Thijs

Geen strakke teksten, maar pure improvisatie op de set. Iedere voorstelling is anders en uniek. Wij gebruiken kleurrijke attributen, sfeervolle muziek en rode draad vol interactie mogelijkheden.

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van kindershows en voorstellingen, weten wij als geen ander hoe er iedere keer gereageerd wordt op een bepaald onderdeel en onderwerp. Wij spelen voorstellingen voor jong en oud, voor kinderen en zelfs voor volwassenen.

Persoonlijk contact
Betaalbaar
Compleet pakket
Altijd succes
Meteen contact? wacht niet langer en vul hieronder het aanvraag formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Welke bedrijven gingen jullie al voor ?