De sportquiz die vol verrassingen zit.

Op zoek naar een veelzijdige en succesvolle invulling van uw feest ?

Boek de Sport quiz

Sportquiz marcel Kroes entertainment

De Sportquiz is de ideale invulling voor fanatieke sportfanaten die denken alles te weten of sport. De quiz is enorm veelzijdig door alle gevarieerde vragen en verschillende rondes. U kunt hierbij denken aan de geschiedenis, verschillende sporten, ballenrondes, welke veld bij welke sport, typische sportmuziek, algemene kennis en nog veel meer.

De sportquiz is een snel afwisselende quiz met sub-rondes van gemiddeld 15 vragen.
Naast de gevarieerde vragen worden er gezellige meezingers en de meest wonderbaarlijke filmpjes afgewisseld met grappige spelletjes zoals; De Paardenrace en balletje balletje voor extra punten.
De hele quiz wordt digitaal gespeeld met een meerkeuze kastjessysteem.

De quiz is geschikt voor rustige, sportieve en/of enthousiaste groepen.

Sportquiz of Sport quiz

Hoe werkt de Sport quiz?

Wij spelen verschillende rondes die ieders bestaan uit 10 a 15 vragen. Per goed antwoord valt er 10 punten te verdienen, maar bij een fout of geen antwoord gaan er 2 punten af. De Sport quiz zit boordevol vragen, muziekfragmenten en karaokenummers over: Geschiedenis, sport, topografie, muziek en algemene kennis. Kortom er zit voor een ieder wel een passende ronde in.

Top quiz wat veel fanatieke deelnemers in de haren strijkt. Vaak weet je het antwoord wel, maar wordt je in verwarring gebracht door de andere meerkeuze antwoorden. Pittige maar gezellige quiz.

Tennisvereniging Diever
Sport quiz

Plezier is het belangrijkste in onze quiz

Naast het meedoen is plezier het belangrijkste uitgangspunt bij onze quizzen. Wij willen dan ook dat een ieder plezier heeft in het meespelen van de quiz. Dus geen verplichte karaoke of doe opdrachten voor de hele groep. Is de groep daar wel geschikt voor, dan passen wij ons aan en gaat er geheid een polonaise gelopen worden tijdens de karaoke.

Sportieve sportquiz

Voor de lol, of voor serieuze prijzen

Wij worden vaak gevraagd om wat moeilijkere vragen te verwerken in de quiz omdat de eindstand meetelt in de feestweek, sponsorcommisie, bedrijfstoernooi of waarom dan ook. Voor ons is dit geen enkel probleem ! Wij passen ons snel aan, aan de omstandigheden.

Waarom de Sportquiz bij Marcel Kroes entertainment ?

Wij spelen de sportquiz digitaal. Je weet meteen het juiste antwoord en of je het goed hebt of niet. Tijdens de quiz is er veel interactie tussen de teams en de presentator.

Wij werken ruim 12 jaar in het entertainment gebied en voelen als geen ander aan hoe de groep in elkaar steekt. Wij houden van humor, maar niet ten koste van een ander als persoon, geloof of afkomst. Wij spelen in op de leeftijd, achtergrond en werkgebied van de deelnemers. Daarnaast houden wij er van om de quiz net een beetje op het randje te brengen… het moet toch wel een beetje uitdagend zijn vinden wij.

Naast het feit dat wij weten hoe we een feestje moeten bouwen, is de quiz ook:

Een gezellige quiz

Geschikt voor jong en oud

Digitaal, daardoor meer vragen en minder vals spelen.

Je moet het een keer meegemaakt hebben om te weten wat wij bedoelen.
Het is dan ook niet voor niets dat wij opdrachten krijgen uit opdrachten. Onze deelnemers zijn zodanig enthousiast dat uit iedere groep altijd wel weer een gezellige avond komt.

Wacht niet langer en beleef ook de digitale sportquiz.