De Crazy Gameshow die vol verrassingen zit.

Op zoek naar een veelzijdige en succesvolle invulling van uw feest ?

Boek de Crazy Gamshow

Crazy Gameshow

De Crazy gameshow is misschien wel de meest gekke gameshow op dit moment! We beginnen rustig met een aantal vragen, maar in een mum van tijd draait dit om tot gekkigheid, hilariteit en muzikaliteit. Extra punten verdienen ? Dan wordt dat opdrachten doen ! Karaoke, uitbeelden, standjes ronde of misschien wel touwtjespringen voor extra punten. Niet is te gek, en bijna niets is onmogelijk in deze crazy gameshow. De quiz is enorm veelzijdig door alle gevarieerde vragen en verschillende rondes.

De Crazy Gameshow is een snel afwisselende quiz met sub-rondes van gemiddeld 15 vragen.
Naast de gevarieerde vragen worden er gezellige meezingers en de meest wonderbaarlijke filmpjes afgewisseld met grappige spelletjes zoals; De Paardenrace, touwtjes springen, de surprise ronde en balletje balletje voor extra punten.
De hele quiz wordt digitaal gespeeld met een meerkeuze kastjessysteem.

De quiz is geschikt voor rustige en/of enthousiaste groepen.

Hoe werkt de Crazy Gameshow

Wij spelen verschillende rondes die ieders bestaan uit 10 a 15 vragen. Per goed antwoord valt er 10 punten te verdienen, maar bij een fout of geen antwoord gaan er 2 punten af. De Crazy Gameshow zit boordevol vragen, muziekfragmenten en karaokenummers en doe opdrachten. En heb je eindelijk gespaard voor enorm veel punten, dan kan het best zijn dat je je punten moet afstaan aan iemand anders in de zaal. Niets is beslist tot dat de eindstand in beeld staat.

Haha wat hebben wij gelachen me deze show. De laat ze maar lachen ronde viel goed in de smaak. Wat hebben wij onze ogen uitgekeken bij collega’s die “normaal” rustig zijn, maar met dit spel alles uit de kast trokken. Super quiz die lekker wat anders is dan anders.

Bouwbedrijf Mulder – Steenwijk
Crazy Gameshow

Plezier is het belangrijkste in onze quiz

Naast het meedoen is plezier het belangrijkste uitgangspunt bij onze quizzen. Wij willen dan ook dat een ieder plezier heeft in het meespelen van de quiz. Dus geen verplichte karaoke of doe opdrachten voor de hele groep. Is de groep daar wel geschikt voor, dan passen wij ons aan en gaat er geheid een polonaise gelopen worden tijdens de karaoke.

Crazy Gameshow

Voor de lol, of voor serieuze prijzen

Wij worden vaak gevraagd om wat moeilijkere vragen te verwerken in de quiz omdat de eindstand meetelt in de feestweek, sponsorcommisie, bedrijfstoernooi of waarom dan ook. Voor ons is dit geen enkel probleem ! Wij passen ons snel aan, aan de omstandigheden.

Waarom de Crazy Gameshow bij Marcel Kroes entertainment ?

Wij spelen de Crazy Gameshow digitaal. Je weet meteen het juiste antwoord en of je het goed hebt of niet. Tijdens de quiz is er veel interactie tussen de teams en de presentator.

Wij werken ruim 12 jaar in het entertainment gebied en voelen als geen ander aan hoe de groep in elkaar steekt. Wij houden van humor, maar niet ten koste van een ander als persoon, geloof of afkomst. Wij spelen in op de leeftijd, achtergrond en werkgebied van de deelnemers. Daarnaast houden wij er van om de quiz net een beetje op het randje te brengen… het moet toch wel een beetje uitdagend zijn vinden wij.

Naast het feit dat wij weten hoe we een feestje moeten bouwen, is de quiz ook:

Een gezellige quiz

Geschikt voor jong en oud

Digitaal, daardoor meer vragen en minder vals spelen.

Je moet het een keer meegemaakt hebben om te weten wat wij bedoelen.
Het is dan ook niet voor niets dat wij opdrachten krijgen uit opdrachten. Onze deelnemers zijn zodanig enthousiast dat uit iedere groep altijd wel weer een gezellige avond komt.

Wacht niet langer en beleef ook de digitale Crazy Gameshow.