• null

    Presentator

U hebt binnenkort een evenement, presentatie, opening of wellicht een activiteit die op een leuke en originele manier gepresenteerd moet worden ?  Dan hebt u iemand nodig de de situatie goed aanvoelt en weet hoe hij alles duidelijk en goed moet presenteren. U zoekt een iemand die weet wat hij doet en waar hij het over heeft.

Wij helpen u graag vinden met de juiste persoon.

Presentator op uw evenement ?

Een presentatie op een leuke, vlotte manier nodig ?

  • Dagvoorzitter
  • Evenement
  • Product presentatie
  • Opening

Spreekstalmeester gezocht ?

U zoekt iemand die alles aan elkaar praat ? maar u wilt geen saaie bedoeling ? Marcel Kroes is naast acteur ook een spreekstalmeester van spelshows, dagvoorzitter en evenementen. Heeft u een vrolijke en vlot persoon nodig ? dan is Marcel Kroes ideaal voor uw gelegenheid.

Een geschikte presentator op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt.
Met passie en verstand van zaken zorgt Marcel Kroes, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt.
Wij zorgen voor een juiste selectie van de presentator voor uw evenement. Hij of zij moet immers passen bij: uw feest, beurs, seminar, congres etc.

We begeleiden u tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Er komt bij het boeken van een presentator immers meer kijken als menigeen denkt. De juiste presentator kan uw evenement onvergetelijk maken.

Een presentator boeken voor: bedrijfsfeesten, spelshows, beurzen, dagvoorzitterschap, winkelcentrum promotie, (internationale)evenementen
Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring in zowel de zakelijke als de particuliere markt, weten wij uw gasten te entertainen en vooral te inspireren. Zo weten wij op welk manier wij uw gasten / klanten moeten aanspreken en boeien.

Wij zijn geen presentator die recht toe, recht aan presenteert !
U komt ons tegen op gevarieerde plekken zoals Fc Twente  maar ook bij Het vergulde ros in Staphorst.

Combineer en profiteer

Wenst u meer informatie over dat wat uw aanwezige gasten denken en willen ?
Wij bezitten een geavanceerd stemkastjes systeem, die we graag willen inzetten op uw evenement. Met dit kasje kunnen wij van alles te weten komen over uw gasten.

Wij vragen iets en uw gasten geven antwoord door middel van het meerkeuze kastjes systeem.

Wilt u meer weten over dit systeem ? kijk dan eens op spelshows.nl

Wenst u een gedeelte of wellicht uw gehele evenement vast te leggen op film, dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Onze collega’s van Het Film Bedrijf weten als geen ander hoe ze een perfecte sfeer kunnen creëren met film.

Persoonlijk contact
Betaalbaar
Compleet pakket
Altijd succes
Meteen contact? wacht niet langer en vul hieronder het aanvraag formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Welke bedrijven gingen jullie al voor ?