We gaan terug in de tijd met deze quiz ! 50’s 60’s 70’s en 80’s quiz

Beleef de tijden van vroeger opnieuw tijdens deze quiz ! Geschikt voor senioren programma’s.

Boek Back in Time quiz nu !

Back in time quiz foto

Deze quiz is speciaal geschreven voor de senioren onder ons. De quiz is een gevarieerde quiz met verschillende rondes zoals: Geschiedenis, algemene kennis, sport, topografie, meerdere muziek rondes en als klap ook een karaoke ronde. Kortom alle ingrediënten tot een geslaagd feest !

De back in time quiz is een afwisselende quiz met sub-rondes van gemiddeld 15 vragen. De hele quiz wordt digitaal gespeeld met een meerkeuze kastjessysteem. Wij spelen op een groot scherm 4 x 3 meter en trekken extra tijd uit om te antwoorden. Naast dat de deelnemers de vragen kunnen lezen op scherm, lezen wij de vragen duidelijk voor.

De quiz is geschikt voor senioren.

Hoe werkt de Back in Time quiz

Wij spelen verschillende rondes die ieders bestaan uit 10 a 15 vragen. Per goed antwoord valt er 10 punten te verdienen, maar bij een fout of geen antwoord gaan er 2 punten af. De Back in Time quiz zit boordevol vragen over: Geschiedenis, sport, topografie, muziek en algemene kennis. Kortom er zit voor een ieder wel een passende ronde in.

Super leuke quiz afgewisseld met gezellige meezingers en herkenbare momenten over vroeger. Top !

Verzorgingshuis De uitkijk – Nieuw Amsterdam
Terug in de tijd quiz

Plezier is het belangrijkste in onze quiz

Naast het meedoen is plezier het belangrijkste uitgangspunt bij onze quizzen. Wij willen dan ook dat een ieder plezier heeft in het meespelen van de quiz. Dus geen verplichte karaoke of doe opdrachten voor de hele groep. Is de groep daar wel geschikt voor, dan passen wij ons aan en gaat er geheid een polonaise gelopen worden tijdens de karaoke.

Back in de tijd quiz

Voor de lol, of voor serieuze prijzen

Wij worden vaak gevraagd om wat moeilijkere vragen te verwerken in de quiz omdat de eindstand meetelt in de feestweek, sponsorcommissie, bedrijfstoernooi of waarom dan ook. Voor ons is dit geen enkel probleem ! Wij passen ons snel aan, aan de omstandigheden.

Waarom de Tent quiz bij Marcel Kroes entertainment ?

Wij spelen de Back in time quiz digitaal. Je weet meteen het juiste antwoord en of je het goed hebt of niet.
Tijdens de quiz is er veel interactie tussen de teams en de presentator.

Wij werken ruim 12 jaar in het entertainment gebied en voelen als geen ander aan hoe de groep in elkaar steekt. Wij houden van humor, maar niet ten koste van een ander als persoon, geloof of afkomst. Wij spelen in op de leeftijd, achtergrond en werkgebied van de deelnemers. Daarnaast houden wij er van om de quiz net een beetje op het randje te brengen… het moet toch wel een beetje uitdagend zijn vinden wij.

Naast het feit dat wij weten hoe we een feestje moeten bouwen, is de quiz ook:

Een gezellige quiz

Geschikt voor jong en oud

Digitaal, daardoor meer vragen en minder vals spelen.

Je moet het een keer meegemaakt hebben om te weten wat wij bedoelen.
Het is dan ook niet voor niets dat wij opdrachten krijgen uit opdrachten. Onze deelnemers zijn zodanig enthousiast dat uit iedere groep altijd wel weer een gezellige avond komt.

Wacht niet langer en beleef ook de digitale Back in time quiz.