Entertainment voor kinderen

Entertainment voor kinderen van Marcel Kroes entertainment

Bij ons draait het om u als opdrachtgever, bedrijf en als persoon.
Wij denken dan ook graag met u mee welke entertainment bij jullie als persoon of groep past, en ook hoe wij samen met u het feest optimaal kunnen laten beleven voor uw gasten.

Of u nu op zoek bent naar een clown, Springkussen of juist een leuke voorstelling of kindershow wij halen het optimale uit ons entertainment speciaal voor u als opdrachtgever.

Op uw eigen locatie of een vertrouwde locatie waar wij mee samen werken ?

Wij willen jullie het beste geven wat er is. Wellicht zijn wij daar perfectionistisch in, maar wij vinden dat belangrijk. Heeft u een eigen locatie die ideaal is voor een goed feest ? dan komen wij met veel plezier uw kant op. Heeft u nog geen enkel idee waar u moet zijn met een feest ? Ook daarin kunnen wij u helpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de mooiste plaatsen te vinden in en rondom uw locatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Entertainment in een themafeest ?

Ook dat is mogelijk bij en via ons. Wij hebben rechtstreeks contact met collega bedrijven die in de verhuur zitten. Hierdoor kunnen wij grote pakketten aanbieden voor een scherpe prijs.

Denkt u eens aan een piratenfeest met een voorstelling over piraten, of juist een prins en prinsessen voorstelling. Wij kunnen u de hele organisatie uit handen nemen en het complete thema voor u regelen. Compleet met ingerichte zaal met ballondecoraties, themadoeken, een spel, voorstelling en eventueel een ballonnenclown?

Bij Marcel Kroes Entertainment is het allemaal mogelijk!

Combineer en profiteer van voordeel

Willen jullie zeker zijn dat alles tot in de puntjes verzorgt gaat worden ?
Wij hebben contact met heel veel verschillende bedrijven door het hele land. Hierdoor kunnen combinaties maken tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Het is voor jullie dan vaak voordeliger wanneer jullie een compleet pakket bij ons boeken. Wij verzorgen dan de locatie, de horeca, de aankleding / decoratie, de invulling van de avond en presentje naar huis. Zo kunnen wij uw entertainment voor de kinderen en entertainment voor de volwassenen verzorgen, net wat u wil. Uiteraard is dit allemaal mogelijk in overleg.

Meer weten ? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijk contact
Betaalbaar
Compleet pakket
Altijd succes

Met welke entertainment kunnen wij u verder helpen ?